Roditelji o nama

КОМЕНТАРИ РОДИТЕЉА ЧИЈА ДЕЦА БОРАВЕ У  ВРТИЋУ „САДКО“

 

ЕЛЕНА КОРЕПАНОВА, ДЕНИС КОРЕПАНОВ (саветник генералног дирекора  НИС-а  А.Д. - БЕОГРАД) кћерка Анна - 7 година;

Наша кћерка Анна већ 2 године борави у вртићу „Садко“. Врло смо задовољни, посебно нас радује њено задовољство одласка у вртић, као и њено ангажовање у активностима вртића, посебно узимајући у обзир чињеницу да њој то није први вртић у којем је боравила.

Хтели бисмо да кажемо да сем дивне домаће атмосфере која влада у вртићу, посебно је битно да нагласимо  да тим који ради на припреми за предшколски програм  и њихово ангажовање у раду са децом, је стручан и сјајно обавља свој посао. Сем припреме за предшколски програм,  Установа нуди и низ додатних васпитних активности, које развијају и друге аспекте образовног васпитања  детета, као што су музика, ритмика, естетско  васпитање. Наставак у образовању  деце одвија се  и  кроз додатне радионице - ликовна, керамика и учење  језика: кинеског, француког и енглеског.  Први пут наше дете је присуствовало  радионици кинеске калиграфије и веома јој се допало.

Посебно би хтели да нагласимо улогу коју је у раду са нашим дететом показала стручни сарадник- логопед, г-ђа Лариса Стевановић , која ради у вртићу, и која је са нашим дететом успела да постигне велики рад и напредак у области логопедске корекције.  Врло смо задовољни.

Исхрана у вртићу је одлично организована, задовољава потребе растућег дечијег организма, и прилагођена је нутриционистичким вредностима детета са свим потребним састојцима.

Кадар вртића је веома добар, сви су врло стручни, и односе се према деци и нама родитељима са великом пажњом.

Прво смо се бринули, без обзира што је руски језик преовлађујући, пошто су деца  у мешаним групама руско-српским и причају на оба говорна језика, али се испоставило да је то уствари била и добра одлука, јер је дете прихватило и полако савлађује и српски језик.

У вртићу се веома води рачуна о здрављу детета, здравственој слици сваког детета приликом   доласка у вртић, и хигијене, тако да наше дете није било болесно скоро током целе године.

Препоручујемо „Садко“ свим родитељима који желе дете да  квалитетно припреми дете за његов будући  боравак у школи, у пријатељској атмосфери. 

 

ОЛЕГ КИРЕЈЕВ,  (народни  уметник Републике Башкортостан  Руске Федерације) , син Петар - 7 година.

Били смо под великим утиском особљем  вртића „Садко“, које се са великом љубављу односе према деци. Често се сећамо тога како је наш дечак, са радошћу  једва чекао одлазак  у вртић.

 Посебну захвалност би хтели да искажемо директору  Анни Полетаевој, на индивидуалном приступу сваком детету.

 

ЕКАТЕРИНА ГАЛАКТИОНОВА, ВАСИЛИЈ ГАЛАКТИОНОВ -кћерка Арина- 4 године

 Наш коментар се може свести на две речи -СЈАЈНА ИДЕЈА И  ДИВНА РЕАЛИЗАЦИЈА

Наше дете посећује вртић „Садко“ већ 2 године, од самог почетка рада вртића. Одмах нам се допао концепт рада вртића:

- засебна зграда са својим двориштем, све врло комфорно и домаћа атмосфера.

Осим тога са децом раде двојезични стручњаци, у складу са руским стандардима предшколског образовања.

Исхрана малишана се одвија према руским нормама и стандардима, што је за нас веома привлачно.

Руководство је спремно и отворено за сваки вид сарадње, стално уноси нове идеје за додатне активности деце,  тако да можете пронаћи за свако дете адекватан вид додатних активности у складу са његовим интересовањем.

Углавном смо врло задовољни, и радо препоручујемо вртић „Садко“ свим заинтересованим.